Logo

Nyhedsbrev 24. september 2015

Kom med på tur ved Rødbyhavn d. 11. oktober 2015 og bliv klogere på områdets historie, når Museum Lolland-Falster fortæller om områdets mange tusinde års historie.

Kom på tur i Rødbyhavn

Museum Lolland-Falster har gennem de seneste år haft stor aktivitet i Rødbyhavn i forbindelse med etableringen af Femern Bælt-forbindelsen. Søndag d. 11. oktober 2015 er det muligt at komme med på tur i området omkring Rødbyhavn og høre om museets arbejde og Rødbyhavns historie.

"Turen starter ved Femerns Infocenter, hvorfra vi bevæger os vestpå ad diget. På turen giver vi et indblik i områdets historie og fortæller om de skelsættende episoder, der har haft stor betydning for området og byen", fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Læs mere om arrangementet

Femernprojektet - Historien om et projekt!

Siden 2013 har Museum Lolland-Falster foretaget arkæologiske undersøgelser øst for Rødbyhavn i de områder, der bliver påvirket af etableringen af Femern Bælt-forbindelsen. Undersøgelserne har løbende frembragt unikke fund, der har genereret ny viden om Lollands sydkyst og ikke mindst om det samfund, der eksisterede der gennem årtusinder. Denne nye viden vil Museum Lolland-Falster gerne dele, hvorfor vi d. 20. oktober 2015 holder foredrag i Nakskov Biblioteks foredragssal.

Læs mere om foredraget

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld