Nyhedsbrev 13. oktober 2016

Museum Lolland-Falster byder på sjove, hyggelige og uhyggelige aktiviteter i efterårsferien. Aktiviteterne foregår både i Nykøbing og Maribo, og der er noget for børn i alle aldre.

Efterårsferien på Museum Lolland-Falster

Uge 42 bliver fyldt med sjove aktiviteter i Maribo og Nykøbing

Museum Lolland-Falster byder på sjove, hyggelige og uhyggelige aktiviteter i efterårsferien. Aktiviteterne foregår både i Nykøbing og Maribo, og der er noget for børn i alle aldre.

Som en optakt til halloween kan børn og deres voksne lære om gode afværgeformularer og amuletter, der beskytter mod alt det onde, krydret med gode fortællinger om troldtøj og et festligt heksebryg. Det foregår på Falsters Minder.

Stiftsmuseet bliver der mulighed for at lære at male med temperamaling, som var et af de materialer, middelalderens kunstnere brugte.Det sker i forbindelse med udstillingen Kors, som viser kunstneren Stig Weyes malerier med krucifikset som tema.

Og på Frilandsmuseet er der i efterårsferien fyldt med aktiviteter for børn i alle aldre. Her fyrer vi op i brændekomfuret, finder de gamle opskrifter frem, støver værktøjet af og gør klar til en uge i hyggens tegn.

Alt i alt er der lagt op til en hyggelig, spændende og lærerig uge for børn og deres voksne!

Peter den Store - foredrag og middag

Hør historiker og medieforsker Karsten Fledelius, arkæolog og dragtforsker Anne Hedeager Krag og historiker og Ruslandsforsker Kim Frederichsen fortælle om zar Peter den Store, og smag en moderne fortolkning af det måltid, som zaren indtog under sit besøg i Nykøbing i 1716 i Czarens Hus.

Hvornår: 18. november. Foredrag kl. 14-18.25 Middag kl. 18.30
Hvor: Foredragene vil blive afholdt i Czarens Hus eller i gåafstand hertil. Sted vil blive meddelt, når deltagerantallet kendes. Middag i Czarens Hus, hjørnet af Langgade og Færgestræde, Nykøbing F.
Tilmelding: Senest den 11. november 2016 i Turistinformationen, Færgestræde 1A eller på mail turist@museumlollandfalster.dk.
Pris: Foredrag: 240,- kr. To retters zarmenu med et glas vin: 220,- kr.

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld