Nyhedsbrev 13. juni 2019

Kom med, når Anne Elmer, museumsformidler ved Museum Lolland-Falster, viser rundt i Reventlow-Museets kommende særudstilling Stilleben – en moderne fortælling om herregårde torsdage hen over sommeren.

Til bords med herregårdene

Offentlige omvisninger i særudstillingen Stilleben på Reventlow-Museet hen over sommeren

Udstillingen viser seks moderne kvinders bud på en borddækning med genstande, der har relation til deres bolig, herregårdene og godsernes virke i dag. De seks kvinder, der deltager i særudstillingen, er Stephanie Knuth fra Knuthenborg, Christel Lüttichau fra Søholt, Sisse Graum Jørgensen fra Søllestedgård, Susanne von Rosen fra Vindeholme, Marie-Pierre Boel Andersen fra Kærstrup og Mette Rix Krabbe fra Frederiksdal.

Hvor: Reventlow-Museet Pederstrup, Pederstrupvej 124, 4943 Torrig L.
Pris: 25 kr. når almindelig entré er betalt. Entré 50 kr. for voksne, børn gratis
Hvornår: alle torsdage fra d. 27. juni til 8. august fra kl. 14

Vil du vide mere?

Eksklusiv rundvisning på Frilandsmuseet for medlemmer af CulturePoint

Den 7.juli og den 4. august 2019 tilbyder Museum Lolland-Falster en rundtur på Frilandsmuseet

Besøg de gamle stråtækte bindingsværkshuse og træd tilbage til en tid, inden industrialiseringen forandrede verden.

“På rundturen stifter vi bekendtskab med skolemesteren, smeden, mølleren, bonden, husmanden og kapellanen og besøger de huse, der for 2-300 år siden var deres. Vi går en tur i de små lavloftede rum, snakker erhverv og kaster lys over, hvordan det var at leve på landet i ’gamle dage’ - som mand, kvinde og barn,” fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Rundvisningerne er arrangeret i samarbejde med CulturePoint. Ønsker du at deltage i en af de eksklusive rundvisninger kan du helt gratis blive medlem af CulturePoint her www.culturepoint.dk.

Hvornår: 7. juli og 4. august 2019 kl. 14-15
Hvor: Frilandsmuseet, Meinckesvej 5, 4930 Maribo
Pris: voksne 60 kr., børn u/18 år 10 kr.

Læs mere og køb billet

Papirklip – en installation af Steen Koerner Studio

Ekstra element til årets særudstilling på Reventlow-Museet Pederstrup

Når årets særudstilling åbner på Reventlow-Museet Pederstrup den 21. juni, er der en særlig overraskelse inkluderet. Den leveres af Steen Koerner Studio.

Steen Koerner er koreograf, iscenesætter og electric boogie-danser og medstifter af streetdance-gruppen Out of Control 1987. Han har blandt andet skabt koreografien til Nøddeknækkeren og er super aktuel med Cykelmyggen Egon.

Sten Koerner skal ligesom de øvrige udstillere i Stilleben på bordet – en moderne fortælling om herregårde skabe en installation på bordet.

Blev du nysgerrig?

HUSK! HUSK! HUSK!

Dampmaskiner

DET ER DAMPTRÆFWEEKEND DENNE WEEKEND!!!

Kom og vær med!

Glæd dig til i de kommende nyhedsbreve at høre mere om:

Sommeromvisninger på Frilandsmuseet fra 1. juli

Sommeromvisninger i Museum Obscurum fra 4. juli

Sommersjov på Frilandsmuseet fra 1. juli

Arbejdende værksted på Frilandsmuseet i juli