10. juli 2020
Museum Lolland-Falster

Foto: Museum Lolland-Falster

Maribo - byen under overfladen

Vidste du, at der har ligget et stort munke- og nonnekloster i Maribo?  Eller at modstandsmanden Kaj Munk er født i byen? Dét, og meget mere, kan du få indblik i, når Museum Lolland-Falster inviterer børn og voksne til at komme med en tur rundt i den gamle købstad. Vi går på opdagelse i de små stræder, hvor vi går i den hellige Birgittas fodspor og kommer helt tæt på dengang, der blev bygget en stor domkirke i byen.

 

Turen slutter hos Vin&Brød på Torvet i Maribo, hvor du kan nyde en lækker kop kaffe/te samt den lokalt producerede Kaj Munk kage.

 

Byvandringen varer ca. en time, hvorefter der serveres kaffe og kage hos Vin&Brød. Arrangementet slutter cirka kl. 16.30.

 

“Jeg glæder mig til at vise klosterbyens herligheder og fortælle om denne fantastiske by, fyldt med spændende historier, der strækker sig mange hundrede år tilbage i tiden,” fortæller Anders Rasmussen, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster og en af byvandringsguiderne.

 

Regeringens sommerpakker giver 50 % rabat på selve byvandringen.

 

Vi holder naturligvis god afstand og giver plads til den gode historie. Tilmelding kræves, og der er begrænset antal pladser. Turen er for både børn og voksne.

 

Byvandringerne er arrangeret i samarbejde med Vin&Brød.Hvornår: onsdag d. 15. juli, onsdag d. 22. juli og onsdag d. 29. juli, alle dage kl. 14.30-16.30.

Tilmeldingsfrist: dagen før

Mødested: Torvet, foran Vin&Brød, 4930 Maribo

Pris: 90 kr. efter rabatten er fratrukket

NB.: Max. 25 personer pr. tur

 

Køb din billet her