Logo

Pressemeddelelse 14. september 2015

Bevaringsforeningen By og Land i Maribo og Museum Lolland-Falster inviterer til en debataften med fokus på byudviklingen i Maribo.

FREMTIDSVISIONER FOR MARIBO - DEBATAFTEN: Byudvikling eller afvikling?

Med nye erhvervsområder i Maribos udkant og tomme butikslokaler i midtbyen åbner sig muligheder for at gentænke Maribos forskellige byområder. 

Bevaringsforeningen By og Land i Maribo og Museum Lolland-Falster inviterer til en aften i debattens tegn, hvor vi først skal høre bud på politiske visioner og allerede igangsatte planer for byudviklingen i Maribo og derefter debattere. Formand for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget, Henrik Høegh (V), lægger ud med at fortælle om overordnede visioner for byudviklingen af Maribo, hvorefter Karl Krarup, formand for Nysted Bevaringsforening, sætter bevaring af bymiljøer i købstæder til debat, og sidst tager Simon Post, projektleder i Lolland Kommune, stafetten op og fortæller om det konkrete arbejde med byrumsprogram og områdefornyelse i Maribo bymidte. Efter oplæggene er der paneldebat, hvor der diskuteres danske købstæders fremtid samt visioner for Maribos byudvikling med museumsinspektør Lene T. Buur, Museum Lolland-Falster, som ordstyrer.

Arrangører: Bevaringsforeningen By og Land i Maribo og Museum Lolland-Falster

For nærmere information kontakt: Lene T. Buur, ltb@museumlollandfalster.dk

Hvornår: onsdag d. 30. september 2015 kl. 19.00-21.00
Hvor: Sognets Hus, Kirkestræde 6, 4930 Maribo
N.B.: Plads til 100 deltagere

 

Pressebilleder:

PM_0914_debataften _1b

PM_0914_debataften _2h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld