Pressemeddelelse 10. maj 2016

Ny udstilling fra 17. maj på Stiftsmuseet i Maribo. Udstillingen hedder Obsessed – with everyday things og er kommet i stand i forbindelse med Maritekets ungdomsuger 29.marts – 8. april 2016. Udstillingen er lavet af medlemmer af Juniorklubben i Maribo og tager udgangspunkt i den ting i verden, som de holder allermest af.

Børn udstiller på Stiftsmuseet

I udstillingen Obsessed – with everyday things fortæller børn om deres allerbedste ting

Børn fra Maribo Juniorklub har produceret den ny udstilling, som åbner d. 17. maj 2016 på Stiftsmuseet i Maribo. Udstillingen hedder Obsessed – with everyday things og er kommet i stand i forbindelse med Maritekets ungdomsuger 29.marts – 8. april 2016. Udstillingen er lavet af medlemmer af Juniorklubben i Maribo og tager udgangspunkt i den ting i verden, som de holder allermest af.

Udstillingen består af fotografier og af små flyttekasser, som de unge har omdannet til små udstillingsrum, og både fotos og flyttekasser er suppleret med de unges egne tekster.

Et af børnene er Lærke, som har valgt at vise et fotografi af sin kat Garfield. Hun fortæller om ham: Jeg er rigtig glad for ham. Han er dejlig blød, og vi har haft ham lige siden, jeg var 1 år gammel. Så det føles, som om vi altid har haft ham. Vi fandt ham nede i vores kælder, da han var en lille killing. Det er ikke så rart, når han fanger mus og tager dem med indenfor. Vi sidder tit i en lænestol og hygger. ”

Udstillingen kan ses i museets åbningstid, torsdag-lørdag fra 11-16, søndag - onsdag lukket.

Hvor: Stiftsmuseet, Banegårdspladsen 11, 4930 Maribo
Pris: entré 50 kr. for voksne, børn gratis
Hvornår:
fra tirsdag d. 17. maj 2016

Pressebillede:

Lærkes kat

Lærkes kat

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld