Pressemeddelelse 11. juli 2016

21. og 29. juli 2016 holder Museum Lolland-Falster børneaktiviteter med et tvist af middelalder i Nakskov i forbindelse med

Middelalderens Nakskov – for børn!

To dage i sommerferien rykker Museum Lolland-Falster til Nakskov og laver formidling til børn i alle aldre – med et tvist af middelalder

I forbindelse med Nakskovs 750-års byjubilæum afholder Museum Lolland-Falster børneaktiviteter i centrum af Nakskov. På Axeltorv etablerer museet en formidlingsstation med sjove aktiviteter - der har et tvist af middelalder.

”Det er altid en fornøjelse at rykke ud af museet og møde lokalbefolkningen på hjemmebane. Og vi glæder os rigtig meget til at komme til Nakskov og være med til at fejre byjubilæet med en masse sjove aktiviteter”, fortæller Anne-Lotte Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Her er der bl.a. mulighed for at afprøve forskellige middelalderrelaterede aktiviteter som glasmaling og fremstilling af tøndehjelm eller rosenkrans. Eller man kan kaste sig over den ædle disciplin cykelringridning eller deltage i 'Slaget om Nakskov', hvor to hold med blider vil kæmpe om byen.

Medbring egen cykel til ringridningen og tøj, der kan tåle at blive beskidt.

Aktiviteterne er arrangeret i samarbejde med Styregruppen for Nakskov 750.   

Hvornår: 21. og 29 juli kl. 10-13
Hvor: Axeltorv, 4900 Nakskov
Pris: gratis

Pressebillede:

Glasmosaik med middelaldermotiv

 

Bonusinformation: Sagogryn i Den gamle Købmandshandel

Så kan man i Den gamle købmandshandel både købe byggryn til pærevællingen og nu også sagogryn, som ellers ikke kan købes andre steder på Lolland-Falster eller Østdanmark! Vi har oplevet en stor efterspørgsel på sagogryn, og har endelig fået dem på hylden! Udover det sælger Den gamle Købmandshandel også kandis på snor som i gamle dage, sukkertoppe, lokal honning, the og mange andre lækre specialiteter. Vi har også en stort udvalg af mjød og sennep.

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld