Pressemeddelelse 15. september 2016

Falsters Minder i Nykøbing slår dørene op til en uhyggelig aften i forbindelse med Kulturnatten d. 30. september. Oplev museet by night, lav uhyggelige masker og hør bloddryppende spøgelsesfortællinger.

Museet by night

Falsters Minder i Nykøbing slår dørene op til en uhyggelig aften i forbindelse med Kulturnatten d. 30. september

Mens dagens sidste solstråler går ned over Nykøbing, breder uhyggen sig på Falsters Minder. Museet er denne aften mørklagt, og uhyggelige ting vil ske.

”I anledning af Kulturnatten i Nykøbing mørklægger vi museet og giver dermed mulighed for at opleve det gamle hus på en ny og anderledes måde – i lommelygtens skær”, fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Er man mere i det kreative hjørne, er der mulighed for at lave uhyggelige masker i lokalet ud mod Langgade, der i dagens anledning bliver pyntet til det uhyggelig formål, og som ikke mindst er indgangen til museet denne aften.

Aftens arrangement afsluttes med noget uhyggeligt, drabeligt og bloddryppende, når Leif Plith Lauritsen fra museet fortæller spøgelseshistorier, der har deres oprindelse på Lolland-Falster.  

Hvor
: Falsters Minder, denne aften med indgang gennem døren i Langgade 2 (ved siden af Czarens Hus), 4800 Nykøbing F.
Hvornår: fra 18.30 - 20.00 er der mulighed for at fremstille uhyggelige masker og besøge museet med lommelygte. Fra 19.30 - 20.00 fortæller Leif Plith Lauritsen spøgelseshistorier.
Pris: gratis adgang til museet by night og spøgelsesfortællingerne, 25 kr. til materialer ved maskefremstilling
NB. Medbring egen lommelygte.

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--

Pressebilleder:

Czarens Hus med Falsters Minder

Illustration til Museet by night

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld