Pressemeddelelse 21. maj 2019

Torsdag d. 13. juni 2019 indbyder Museum Lolland-Falster til en hyggelig slentretur i Reventlowparken. Turen vil blive krydret med en række gode historier om de ting, man møder i parken, og om familien Reventlow og deres venner og bekendte.

Kulturhistorisk gåtur

Kom med formidler Anne Elmer på tur i Reventlowparken

De milde eftermiddage er over os, alt er lysegrønt, og fuglene kaster skygger over den smukke park, der omkranser Reventlow-Museet. Denne stemning deler Museum Lolland-Falster og Kulturland ud af d. 13. juni, når vi indbyder til en hyggelig slentretur i Reventlowparken.

På turen krydrer Anne Elmer, formidler ved Museum Lolland-Falster, hyggen med en række spændende fortællinger om stedet. “Denne eftermiddag sætter jeg fokus på de fortællinger, der ligger gemt i Parken,” siger museumsformidleren og fortsætter: “Så det er bare med at få vandreskoene på og komme med mig en tur i Reventlowfamiliens fodspor. En tur, hvor vi bevæger os rundt uden for hovedbygningen, hvor der også ligger en masse gode fortællinger om livet på godset og personerne, der boede her.”

KULTURLAND er et samarbejde mellem Østsjællands Museum, Museum Sydøstdanmark og Museum Lolland-Falster om at skabe flere og bedre kulturtilbud til sårbare medborgere og alle andre, der har lyst til at være med. Vil du vide mere om kulturprojektet KULTURLAND, kan du besøge hjemmesiden www.kulturland.nu eller kontakte: Vibeke Knöchel Christensen, arkæolog og playmaker på kulturprojekt KULTURLAND på tlf: 52 51 31 88 eller e-mail kulturland@museumlollandfalster.dk

For nærmere information om gåturen kontakt: Anne Elmer, formidler ved Museum Lolland-Falster, på 51 21 25 13 / ae@museumlollandfalster.dk

Hvornår: torsdag d. 13. juni 2019 kl. 14-16
Mødested: p-pladsen ved Ridehuset, Reventlow-Museet Pederstrup, Pederstrupvej 124, 4943 Torrig L
Pris: voksne 60 kr., børn u/18 år gratis. Billetter kan købes via Billetto https://billetto.dk/e/slentretur-i-reventlowparken-billetter-356259/ eller på turistkontoret i Maribo og Nykøbing. Resterende billetter sælges på dagen.

Reventlowparken, foto: Ingrid Riis